Pension & försäkring

Vi erbjuder dig som kund, såväl privatperson som företag - kvalificerad hjälp med alla typer av frågor kring pensioner och försäkringar.

Låt oss sammanställa dina pensioner åt dig. Vi hjälper Dig därefter med en pensionsanalys för att få en tydlig och klar bild över de olika delarna i pensionssystemet samt dina olika befintliga pensionslösningar. Därefter bestämmer vi gemensamt om det finns förutsättningar och behov av att förändra till en bättre pensionslösning. Slutligen undersöker vi, baserat på vilken fas du befinner dig i och dina framtida drömmar och mål, om det finns behov av att spara ytterligare för att stärka din framtida pension. Vi hjälper dig naturligtvis även med att pensionsplanera för att uppnå det optimala uttaget av din pension.

Vi erbjuder även skräddarsydda försäkringslösningar utifrån just dina behov och förutsättningar. Önskar du ge en gåva med särskilda villkor eller vill du kanske överföra kapital till någon utanför den normala arvsordningen? Har ditt företag ett behov av att bygga upp ett buffertsparande eller förvalta överskott från kassaplaceringar? Behöver ni hjälp med kompanjonsförsäkringar eller hjälp med bolag i träda? Ingen fråga är för stor eller för liten. Prata med oss så hittar vi den bästa lösningen för just dig!

Fem Advice samarbetar med de försäkringsbolag som vi anser är bäst inom respektive område och erbjuder deras produkter och tjänster. Våra erfarna försäkringsförmedlare är licensierade av branschorganisationen Insuresec och ger väl genomtänkta råd utifrån just dina behov och förutsättningar. Inom pension och försäkring arbetar vi med lösningar i traditionell förvaltning, fond- och depåförsäkringar.

pension-triangel

Kontakta oss för rådgivning

Välkommen att kontakta oss på Fem Advice med dina frågor.